Reviews en ervaringen

Rust!

Na een behandeling bij Sanne voel ik me rustig en ontspannen. Ook mijn lage onderrug klachten zijn minder.
Sanne kan goed luisteren en ik voel me fijn bij haar. Ook geeft ze goede tips hoe je je ontspannen gevoel kan behouden.
Arris Anbeek

Ik slaap zoooo goed sinds jouw behandeling!

Lieve Sanne, je behandeling heeft een weldadige uitwerking: vrijwel direct met veel blaas- en darmactiviteit. Maar nóg weldadiger: alle chaotische stress is uit mijn hoofd en er is rust en vertrouwen voor in de plaats gekomen. Dank je wel!
Antoinette

Ongelooflijk snelle herstel zweepslag!

Ongeveer 5 weken geleden kreeg ik een zweepslag van de hamstring  door een glijpartij in de badkamer. De pijn die ik daarbij ervaarde was fors, dagelijks functioneren was moeizaam (slecht lopen). Paar dagen daarna gestart bij Sanne voor voetreflextherapie.
 
Na een behandeling merk ik  bijna altijd een verbetering, vooral in week drie was mijn been / bil erg stijf en pijnlijk. Na die behandeling was ik doodmoe, echter de volgende dag ging het zoveel beter.
De fysiotherapeut vindt mijn herstel ongelooflijk snel, ik denk dat Sanne daar een groot aandeel in heeft gehad.
Annelies Gompelman

Van bijna niet meer kunnen lopen, naar weer lekker tennissen!

Ik ben al enkele keren bij Sanne geweest voor hielspoor en nekklachten…na elke keer merk ik verbetering.
Ik vind Sanne een super lieve vrouw, ze stopt veel liefde in haar werk en dat voel ik ook echt. Ze is zeer vakkundig!
Ik voel me helemaal op mijn gemak als zij mijn voeten en onderbenen met haar warme handen masseert. Daardoor kan ik mij goed ontspannen waardoor zij goed de drukpunten kan vinden die nodig zijn voor mijn genezing.
Na een behandeling voel ik mij altijd zeer relaxed en mag ik nog even bijkomen en na genieten voordat ik weer naar huis ga.
Ina Uittenbosch

Al jaren rugklachten, nu dagen pijnvrij!

Nooit gedacht dat voetreflex zou helpen.
Al jaren rugklachten. Na de 1ste behandeling 3 dagen pijnvrij. Na de 2de behandeling, vele weken later, 4 dagen pijnvrij.
Ik vind het heel fijn dat Sanne verteld wat ze gaat doen. Het uitzicht vanuit de ligstand in de stoel is fantastisch, zo ook Sanne!
Brigitte Heikoop

Ik viel in slaap tijdens de behandeling!

Prettige en duidelijke uitleg vooraf. De opwarmings behandeling is heerlijk ontspannend. Sanne doet dit op een hele prettige/ontspannende manier.
De behandeling voor de klacht zelf is af en toe een beetje pijnlijk, maar over het algemeen voelt deze prettig aan en vertelt Sanne duidelijk wat ze doet en gaat doen.
Paul Gompelman

De stress stroomt zo mijn lichaam uit!

Weer een hele fijne voetreflex behandeling gehad van Sanne. Wat was ik daar aan toe!!! De antistress behandeling helpt bij mij echt met dat wat stress met me doet uit m’n lichaam weg te laten stromen. De nachten na de behandeling weer heerlijk geslapen en echt uitgerust!
Ellen