Over Voet & Flex

Voet & Flex is dè praktijk voor voetreflex in Amsterdam Noord. En er helemaal op gericht om je beter te laten voelen. Of je nu al tijden last hebt van die geblesseerde pols, knie of rug, of dat je je moe, futloos of gestresst voelt. Er is altijd een behandeling mogelijk speciaal afgesteld op jouw wensen en behoeften. Je kunt je echt beter voelen!

Voor iedere behandeling bepaal ik welke strategie het beste bij jouw situatie past. Heb je last van acute pijn omdat je een overbelaste schouder hebt of bijvoorbeeld een gekneusde rib? Dan pas ik de gehele behandeling aan op deze klacht. Doordat ik via de voetzones energie beter kan laten doorstromen en blokkades kan opheffen zorgt ik ervoor dat het zelfherstellend vermogen van je lichaam optimaal aan het werk wordt gezet. Hierdoor herstel je (sneller) van je klacht.

Gezond lichaam, gezonde geest

Over Sanne

Altijd al ben ik enorm geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de menselijke geest. Dus je kunt je voorstellen dat ik werken met mensen en me tegelijkertijd verdiepen in het menselijk lichaam een fantastische combinatie vind.

Sanne Boots

Via voetreflexologie bied ik jou de kans om te ervaren hoe het voelt om weer lekker in je vel te zitten. Zowel geestelijk als lichamelijk!

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, zodat je zelf deze bijzondere manier van genezing kunt ervaren.

Ik heet je van harte welkom bij Voet & Flex!