Over Voet & Flex

Voet & Flex is dè praktijk voor voetreflex in de Bilt èn in Amsterdam. Voet & Flex is er op gericht om je beter te laten voelen. Of je nu al tijden last hebt van die geblesseerde pols, knie of rug, of dat je je moe, futloos of gestresst voelt. Er is altijd een behandeling mogelijk speciaal afgesteld op jouw wensen en behoeften. Je kunt je echt beter voelen!

Voor iedere behandeling bepaal ik welke strategie het beste bij jouw situatie past. Heb je last van acute pijn omdat je een overbelaste schouder hebt of bijvoorbeeld een gekneusde rib? Dan pas ik de hele behandeling aan op deze klacht. Doordat ik via de voetzones energie beter kan laten doorstromen en blokkades kan opheffen zorgt ik ervoor dat het zelfherstellend vermogen van je lichaam optimaal aan het werk wordt gezet. Hierdoor herstel je (sneller) van je klacht.

Gezond lichaam, gezonde geest

Over Sanne

Altijd al ben ik enorm geïnteresseerd in het menselijk lichaam. In het werk wat ik hiervoor deed vond ik altijd het aspect waarmee ik echt in contact kwam met mensen het allerleukst. Dus je kunt je voorstellen dat ik werken met mensen en me tegelijkertijd verdiepen in het menselijk lichaam een fantastische combinatie vind.

Sanne Boots

Voetreflexologie biedt mij de ongelofelijk interessante combinatie van werken met het menselijk lichaam èn de menselijke geest. En biedt mijn clienten de kans te ervaren hoe het voelt om weer lekker in je vel te zitten. Zowel geestelijk als lichamelijk!

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, zodat je zelf deze bijzondere manier van genezing kunt ervaren.

Ik heet je van harte welkom bij Voet & Flex!